Красивата и талантлива шампионка Анабел Стайкова посрещна приказен рожден ден

...
 Красивата и талантлива шампионка Анабел Стайкова посрещна приказен рожден ден
Коментари Харесай

Шампионката по езда Анабел Стайкова отпразнува рожден ден с розово хавайско парти

 Красивата и надарена шампионка Анабел Стайкова посрещна баснословен рожден ден с тематично Aloha празненство. Цялата зала в хотел “Маринела ” беше преобразена с обилен фон, изкусен до последния подробност. Сред розови фламинго, цветя и фойерверки,  носителката преди всичко от Държавното състезание за пони ездачи духна 11 свещички върху неповторима торта, сътворена по претекстове от “Малката нимфа ”.  До младата вяра по езда стояха неотлъчно  майка й Александра, наследница на хотелската империя Арабаджиеви и татко й, предприемачът Стайко Стайков. Дрескодът на празненството беше розово, а рожденичката тематично заложи на тоалет в бонбонената гама от цикламена поличка и топ с розови претекстове. В същия десен бе решена и красивата й майка Александра, която отдаде желания на елегантно сако в пепел от рози с черна асиметрична яка за акцент. Специално за празника една от залите в хотела стана хавайски бряг, по който се разхождат розови фламинго, а гостите на рожденичката можеха да се черпят с лакомства от празненство колички, напълно в духа на островната стилистика.

 

На 22 април м.г., наследницата на бизнес семействата Арабаджиеви и Стайкови бе отличена с влиятелното първо място на Държавното състезание за пони ездачи. През април 2022  година Анабел завоюва първо място по конна езда въз основата " Д-р Крум Лекарски " в Божурище. Тогава измежду 10 момиченца на нейната възраст, Анабел взе първия си златен орден, отново  с коня Епона, който разцелува на финала.

 

Майката на Анабел - Александра Арабаджиева също е титулован български играч в конния спорт с голям брой национални и интернационалните призове.

Тагове: Анабел Стайкова Стайкови Арабаджиеви рожден ден малката русалка парти
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР